Technologie extensions

 • GL 3200

Reeds vele jaren zijn wij er voor u en door u. Intensieve jaren zijn het geweest, van spectaculaire innoverende veranderingen. In een wereld die gekenmerkt wordt door mindere kwaliteit en vooral haastwerk houden wij vast aan een weloverwogen en doordacht product. Onze systemen moeten een eigen niveau van klasse uitstralen.

Deze machine is traditioneel: de verbinding wordt via warmte en streng per streng toegepast en levert nog dagelijks aan vele klanten een kwaliteitsvolle haartoevoeging.

 • ULTRASONIC 5000 

Deze machine is voorzien van een speciale tang die werkt op ultrasone vibraties. De trillingen maken de keratine soepel, zodat de plooi- of rolbeweging de extensies aan het eigen haar kunnen worden vastgemaakt.

 • Een mijlpaal in de geschiedenis van de systemen voor haartoevoeging. 
 • Great Lengths verlegt de grenzen verder dan de traditionele systemen.
 • Koud toegepast, nauwkeurig, duurzaam, kortom: revolutionair, maar vooral: veilig en snel.
 • Great Lengths, pionier als het op uw haren aankomt, neemt veiligheid erg ter harte.

De beide systemen werden ontworpen om te beantwoorden aan zelfs uw ‘wildste’ verlangens… En er is meer. Door de gebruikte spitstechnologie, die ontworpen is om de haartoevoeging er zo natuurlijk mogelijk te laten uitzien, is de toepassingstechniek al net zo geslaagd als de kwaliteit van de haren. De Ultrasonic 5000 is een exclusief toestel, dat onvergelijkbare voordelen biedt voor de kapperssector: het is met name volledig veilig voor de klant. De koude toepassing biedt de mogelijkheid om de aanhechtingspunten van de extensies egaal, klein en fijn te maken. Maar tegelijk zijn ze praktisch gezien ook volledig onzichtbaar, aangenaam om te dragen en perfect in de haren van de klant geïntegreerd.

Houdbaarheid : 6 maanden.

 • MULTISONIC

De toekomst van de extension-systemen is ultra !

Met de ultrasoontechniek wierp Great Lengths de wereld van de haarverlenging en haarverdikking omver. In plaats van gerolde verbindingen zoals bij de warmtetechniek, werden extreem platte verbindingen mogelijk.

Natuurlijk vallend haar als nooit tevoren.
Door de speciale vorm van de bondings en de wijze van verwerking zorgt de MULTISONIC voor absoluut natuurlijk vallend haar. Het eigen haar en extensions vormen gemeenschappelijk een harmonisch geheel. U geniet een niet te evenaren draagcomfort.

Het ultrasoonsysteem MULTISONIC zet nu een tweede stap in de toekomst. De MULTISONIC biedt alle voordelen van de ultrasoontechniek en heeft nog eens een aantal pluspunten:

 • Ultrasnel inzetten van de extensions door middel van de nieuwe meervoudmodus, tot 10 strengen in één moeite.
 • Ultrabeschermend voor uw eigen haar en uw extensions.
 • Ultraplatte en daarmee nagenoeg onzichtbare verbindingen, die ook weer makkelijk te verwijderen zijn.
 • Ultraveilige verwerking en daarmee een stevige houdbaarheid.

Dit is een absoluut uniek systeem waar we trots mogen op zijn!
Snelheid, perfectie en kwaliteit wordt u aangebonden dankzij Great Lengths.

Houdbaarheid : 4 maanden.

 • GL APPS

GL Apps zijn de eerste slimme extensions van Great Lengths. Ze worden snel, eenvoudig en onzichtbaar aangebracht in het eigen haar, en dit zonder gereedschap. Op die manier kan je in een handomdraai genieten van vol haar!

De voordelen van GL Apps:

Dankzij de "Invisible Touch" techniek worden de extensions overigens volledig bedekt met je eigen haar, zodat ze compleet onzichtbaar zijn.

De GL apps blijven zo een 4 tot 6 weken zitten, maar je kunt ze net zo gemakkelijk de volgende dag alweer laten verwijderen, om ze daarna weer te gebruiken!
Een ruim aanbod van 35 kleurnuances in 2 verschillende lengtes van 30 en 40 cm.
Na een eenvoudige verwijdering met de Remover Spray, kunnen de GL Apps na een grondige wasbeurt en een nieuwe GL Apps film meerdere keren opnieuw in het eigen haar aangebracht worden. 

Tot 3 keer opnieuw herbruikbaar.
Houdbaarheid : 4 maanden.

 • Hairdo HairUwear by Great Lengths:

Dit zijn de clip-in extensions van 100% Remy Human Hair aan de kwaliteit van Great Lengths. Verkrijbaar in 40cm recht haar en 45cm gekruld haar.
Goed voor een volledige haarverlenging!