Extensionabonnement Great Lengths !

Om U nu nog meer te kunnen verwennen en om U de mogelijkheid te geven om er gedurende lange tijd op en top uit te zien introduceren wij vanaf nu het extensionabonnement!

Voor Wie?

Voor onze trouwe klanten alsook onze nieuwe die al heel lang extensions van Great Lengths willen maar het niet zien zitten om elke 6 maanden het bedrag in 1 keer te betalen, is er de mogelijkheid een extensionabonnement af te sluiten welke U de mogelijkheid biedt om het totale bedrag op te splitsen over meerdere maanden.

Ook ideaal voor de extensionverslaafden onder ons die toch kiezen voor het klasse A kwaliteitsmerk Great Lengths, maar de kost willen spreiden!

Wat is dit?

DIt geeft U de mogelijkheid om vanaf Uw 2e set extensions van Great Lengths de betaling te verspreiden over verschillende maanden. 

Bv. U heeft uw extensions van Great Lengths voor de 1e maal (of voor de zoveelste maal) bij ons laten plaatsen en bent al aan het plannen wanneer U Uw volgende set zou willen laten plaatsen.
Wel, dan kan U gebruik maken van ons extensionabonnement van Great Lengths.

Dit abonnement laat U toe het bedrag van Uw volgende extensions van Great Lengths op te splitsen in het aantal maanden naar Uw keuze zonder bijkomende kosten. Van Uw huidige set extensions van Great Lengths mag U de komende maanden weer op en top genieten en Uw nieuwe set ligt na het gekozen aantal maanden automatisch voor U klaar.

Bij het abonnement krijgt U bij elke nieuwe set extensions van Great Lengths een verzorgingsset (shampoo 50ml, conditioner 50ml) gratis!

Vraag HIER naar onze voorwaarden of maak een afspraak voor een vrijblijvende prijsofferte.

Kijk HIER voor onze prijslijst van Great Lengths.