SuperCurl permanent waving & styling system / Sensor Perm

SUPERCURL® is de geregistreerde merknaam (Registered Trade Mark®) van het door Brian McLean ontwikkelde PERMANENT WAVING & STYLING CONCEPT.

Dit systeem benut en ondersteunt de natuurlijke eigenschappen van het haar waardoor er volume en dynamische/ natuurlijke krullen gecreerd kunnen worden. Het systeem biedt veel creatieve ruimte voor verschillende looks, van zowel extra volume tot krullen. 

Deze wikkeltecniek kan perfect afgewerkt worden met de Sensor van Revlon.
De permanent die schoonheid en gezondheid combineert!

De tijd dat een permanent onvermijdelijk droog of gespleten haar betekende is voorbij dankzij het SENSOR systeem van Revlon Professional.

Gemiddelde duur van de behandeling: 4u


SENSOR van Revlon is een nieuwe revolutionaire permanent die met behulp van een computer volledig is afgestemd op de natuurlijke conditie van het haar.

Ook altijd al een mooie volle bos krullen gewild? Zonder pluis en al die moeite? Dan hebben wij de oplossing .... SuperCurl permanent waving & styling system van Brian McLean met Sensor!

Een glanzender, soepeler en veerkrachtiger kapsel.
De moderne techniek van Brian McLean systems, Studio Barbier en het SENSOR systeem van Revlon Professional verzekeren U van een perfect zittende permanent.

Voordelen :
De Natuurlijke zuurtegraad van het haar wordt behouden.
Geen ammoniak of andere elementen die het haar kunnen beschadigen.
Verrijkt met proteinen om beschadigd haar te behandelen en te verzorgen.
De inwerktijd wordt nauwkeurig door de revlon computer gecontroleerd en gestuurd.

Gemiddelde duur van de behandeling: 4u