Art & Science in full color

DE EERSTE KLEURING DIE HET HAAR HERSTELT TIJDENS HET KLEUREN !

Tot nu toe moesten we een keuze maken: sterk, gezond en glanzend haar of een geweldige haarkleur. Maar dankzij het nieuwe Vero K-PAK Color System van Joico, hoeven we niet langer een keuze te maken.

Het is nu mogelijk om sterk, gezond en glanzend haar te hebben dat gekleurd is met een professionele kleuring in één salon-behandeling.

Het Vero K-PAK Color System heeft een unieke synergie tussen Vero K-PAK Color, een permanente crème kleuring, en Vero K-PAK Chrome, een demi-permanente crème kleuring. Deze tinten zijn synergie, om zo kleurspecialisten een veelzijdig kleursysteem te bieden. 

Vero K-PAK Color

EEN KRACHTING NIEUW CONCEPT IN PROFESSIONELE KLEURINGEN

Vero K-PAK Color is een rijke, onderling mengbare, in water oplosbare formule die spectaculaire true-to-tone tinten biedt.

De K-PAK technologie, met de voordelen van Joico's exclusieve Quadramine complex, geeft superieure kleurresultaten op twee verschillende manieren:

1. Quadramine complex herstelt het haar tijdens het kleurproces: zowel de interne haarstructuur als de externe schubbenlaag van het haar. Dit resulteerts ssterker en gezonder haar tijdens het kleurproces.

2. De natuurlijk affiniteit tussen het Quadramine complex en de haarstructuur helpt kleurmoleculen sneller en dieper in het haar binnen te dringen wat resulteert in een prachtige kwaliteitskleuring met lang houdbare resultaten.

Vero K-PAK Color bestaat uit slechts 52 standaard formules en 26 kant-en-klaar formules. Alle tinten zijn onderling mengbaar waardoor de creativiteit van de kapper geen grenzen kent.

Vero K-PAK Color kan zowel als permanente en als demi-permanente kleuring worden gebruikt.

Veroxide:
Veroglaze 5Vol.(1 ½ %), 10 Vol. (3%), 20 Vol. (6%), 30 Vol. (9%), 40 Vol. (12%)

Vero K-PAK Color = kwaliteit, eenvoud, creativiteit, en tevreden klanten.

Vero K-PAK Chrome

EEN UNIEKE SYNERGIE TUSSEN VERO K-PAK COLOR

Vero K-PAK Chrome is een professionele keuze voor een zachte, zure, ammoniavrije, niet verhelderende kleuring.

De K-PAK Technologie, met de voordelen van Joico's exclusieve Quadramine complex, geeft superieure kleurresultaten op twee verschillende manieren:
1. Quadramine complex herstelt het haar tijdens het kleurproces: zowel de interne haarstructuur als de externe schubbenlaag van het haar. Dit resulteert in sterker en gezonder haar tijdens het kleurproces.
2. De natuurlijk affiniteit tussen het Quadramine complex en de haarstructuur helpt kleurmoleculen sneller en dieper in het haar binnen te dringen wat resulteert in een prachtige kwaliteitskleuring met lang houdbare resultaten.

Vero K-PAK Chrome is een zure niet verhelderende, ammoniavrije demi permantente crème kleuring die alleen kleur afzet, die uitstekend te combineren is met Vero K-PAK Color als duo kleuring.

Vero K-PAK Chrome moet worden gemengd met een hiervoor special ontwikkelde activator. Hiermee wordt een maximale ontwikkeling van kleurpigmenten verkregen zonder dat de natuurlijke haarkleur wordt verhelderd.
Vero K-PAK Chrome, de mogelijkheden:

 • Compact assortiment van 28 onderling mengbare tinten waarmee een oneindig aantal kleuren te creëren zijn, waarbij verzorging van het haar en glans centraal staan
 • 4 Kant en klaar formuleringen
 • Indien Clear Gloss alleen gebruikt wordt, geeft het glans en conditie aan het haar. Indien gemengd met andere Vero K-PAK Chrome tinten, reduceert hij de intensiteit van deze tint
 • Vero K-PAK Chrome intensiveert de toon en/of geeft diepte aan de kleurhoogte van de bestaan de haarkleur
 • Beperkte grijsdekking waarbij de dekkracht afhankelijk is van de haarstructuur
 • Tonen van verhelderd of gehighlight haar
 • Tonen / inkleuren van verhelderd haar
 • Te gebruiken in combinatie met Vero K-PAK Color
 • Zeer geschikt voor kleurcorrecties

Vero K-PAK Duo Light

EEN NIEUWE KIJK OP KLEUR

Niet eerder was een professionele haarkleuring in staat om natuurlijk haar of eerder gekleurd haar in één stap tot 7 tinten te verhelderen en in te kleuren zonder de haarkwaliteit aan te tasten.

Vero K-PAK DUO LIGHT, is een doorbraak in kleur-behandelingen die in één stap verhelderen en spectaculaire kleurresultaten geven in slecht 30 tot 45 minuten! In één stap verhelderen en kleuren met de bescherming van K-PAK.

In Vero K-PAK DUO LIGHT verhelderende crème,lightner combineert Joico, de “Healthy Hair company”, voor het eerst de revolutionaire hyperdynamische kleurtechnologie met K-PAK’s exclusieve beschermende kwaliteiten.

Hierdoor kunnen zowel heldere, intense als mooie carameltinten worden gecreëerd op natuurlijk haar of eerder gekleurd haar van zwart tot donkerblond met:

DUO Lift = verheldering tot 7 tinten
DUO Kleurafzetting = door toepassing van Hyperdynamische kleurtechnologie
DUO Verzorging = K-PAK keratine en rijstebloem proteïne zorgen voor optimale bescherming.

Met Vero K-PAK DUO LIGHT verhelderende crème lightner creëer je het ultieme creatieve gevoel. Alle tinten zijn onderling mengbaar waardoor de bescheidenheid aan kleuren die de kleurspecialist hiermee kan creëren onbegrensd is.

Vero K-PAK DUO LIGHT is verkrijgbaar in de tinten:
Caramel, Butterschotch

Vero K-PAK Crème Lightener

DE EERSTE CRÈME LIGHTENER MET DE VOORDELEN VAN JOICO’S EXCLUSIEVE QUADRAMINE COMPLEX® OM TE HERSTELLEN TIJDENS HET VERHELDEREN

Specifieke kenmerken:

 • Quadramine Complex®
 • Shea Botter verzorgt haar/hoofdhuid
 • On- en off-scalp gebruik
 • Geurvrij & stuifvrij
 • Crèmige formule blijft vochtig
 • Minimale zwelling
 • Verheldert tot 8 tinten

Voordelen:

 • Herstelt, beschermt en verzorgt het haar
 • Zacht en glanzend haar
 • Bredere mogelijkheden in salon
 • Gebruiksvriendelijk
 • Gelijkmatige verheldering & applicatie
 • Controle over gouden banden & folies
 • Snelle  hoge verheldering mogelijk

Eindresultaat:

 • Het haar is uitzonderlijk zacht, buigzaam en glanzend

NIEUW: Joico Vero K-PAK Color Intensity

De Joico Vero K-Pak Color Intensity collectie levert de meest levendige en intense haarkleur resultaten.

Het palet van onderling mengbare, krachtige, semi-permanente tinten verbreden uw creatieve opties. Joico Vero K-Pak Color Intensity maakt het mogelijk om elke denkbare tint of nuance te creëren.

Gemiddelde duur van de behandeling: 2u30