Webshop
Afspraak maken

Great Lenghts Tape & Tape+ : De slimme revolutie in extensions!

Ontdek ook bij Studio Barbier het nieuwste systeem van Great Lengths.

SNEL, GEMAKKELIJK EN HERBRUIKBAAR. Naast de Great Lengths, waar we al sinds 1999 mee werken, kan je nu ook voor GL Tape en GL Tape+ bij ons terecht.

De GL Tapes zijn kleine haarmatjes, vervaardigd met Great Lengths haren. Deze toepassing is vernieuwend op de haarmatten, veiliger in gebruik en zonder tracking alopecia op de eigen haren. Zo kan je de gewenste haarkleuren aanbrengen op maat. GL Tapes voor make-up hair, make-overs, volume, healthy hair en haarverlengingen.

De GL Tapes worden vastgemaakt met een drie cm breed flexibel bandje die op één zijde dubbelzijdige tape heeft. De Tapes worden dubbelzijdig aangebracht waardoor je met verschillende kleuren kan werken voor meer kleurschakering.

Deze toepassingen zijn populair doordat ze snel kunnen worden toegepast en eveneens snel terug verwijderd worden. De GL Tapes hebben een houdbaarheid van gemiddeld zes tot acht weken en zijn duurzaam. Ze Kunnen bovendien meerdere malen toegepast worden.

Bij het reeds bestaande kleurenpalet zijn er nog 6 nieuwe kleuren toegevoegd die de kleurtrends volgen, dit komt op een totaal van maar liefst 51 kleuren.

GL Tape : Zo slim.

Snel en de beste haarkwaliteit. GL Tape en GL Tape+ zijn slimme extensions. Eindelijk haarverdikking en haarverlenging die net als zoveel slimme producten ons dagelijks leven vernuftig en eenvoudig maakt.

GL Tape extensions GL Tape extensions
“Sorry, i can’t hear you over the volume of my hair”