Webshop
Afspraak maken

Technologie extensions

GL 3200

Reeds vele jaren zijn wij er voor u en door u. Intensieve jaren zijn het geweest, van spectaculaire innoverende veranderingen. In een wereld die gekenmerkt wordt door mindere kwaliteit en vooral haastwerk houden wij vast aan een weloverwogen en doordacht product. Onze systemen moeten een eigen niveau van klasse uitstralen. Deze machine is traditioneel: de verbinding wordt via warmte en streng per streng toegepast en levert nog dagelijks aan vele klanten een kwaliteitsvolle haartoevoeging.

ULTRASONIC 5000

Deze machine is voorzien van een speciale tang die werkt op ultrasone vibraties. De trillingen maken de keratine soepel, zodat de plooi- of rolbeweging de extensies aan het eigen haar kunnen worden vastgemaakt. Een mijlpaal in de geschiedenis van de systemen voor haartoevoeging. Great Lengths verlegt de grenzen verder dan de traditionele systemen. Koud toegepast, nauwkeurig, duurzaam, kortom: revolutionair, maar vooral: veilig en snel.

Great Lengths, pionier als het op uw haren aankomt, neemt veiligheid erg ter harte. De beide systemen werden ontworpen om te beantwoorden aan zelfs uw ‘wildste’ verlangens…

En er is meer. Door de gebruikte spitstechnologie, die ontworpen is om de haartoevoeging er zo natuurlijk mogelijk te laten uitzien, is de toepassingstechniek al net zo geslaagd als de kwaliteit van de haren. De Ultrasonic 5000 is een exclusief toestel, dat onvergelijkbare voordelen biedt voor de kapperssector: het is met name volledig veilig voor de klant.

De koude toepassing biedt de mogelijkheid om de aanhechtingspunten van de extensies egaal, klein en fijn te maken. Maar tegelijk zijn ze praktisch gezien ook volledig onzichtbaar, aangenaam om te dragen en perfect in de haren van de klant geïntegreerd.

Houdbaarheid : 6 maanden.

MULTISONIC

De toekomst van de extension-systemen is ultra. Met de ultrasoontechniek wierp Great Lengths de wereld van de haarverlenging en haarverdikking omver. In plaats van gerolde verbindingen zoals bij de warmtetechniek, werden extreem platte verbindingen mogelijk. Natuurlijk vallend haar als nooit tevoren.

Door de speciale vorm van de bondings en de wijze van verwerking zorgt de multisonic voor absoluut natuurlijk vallend haar. Het eigen haar en extensions vormen gemeenschappelijk een harmonisch geheel. U geniet een niet te evenaren draagcomfort. Het ultrasoonsysteem multisonic zet nu een tweede stap in de toekomst.

De multisonic biedt alle voordelen van de ultrasoontechniek en heeft nog eens een aantal pluspunten:

  • Ultrasnel inzetten van de extensions door middel van de nieuwe meervoudmodus, tot 10 strengen in één moeite.
  • Ultrabeschermend voor uw eigen haar en uw extensions.
  • Ultraplatte en daarmee nagenoeg onzichtbare verbindingen, die ook weer makkelijk te verwijderen zijn.
  • Ultraveilige verwerking en daarmee een stevige houdbaarheid.

Dit is een absoluut uniek systeem waar we trots mogen op zijn! Snelheid, perfectie en kwaliteit wordt u aangebonden dankzij Great Lengths.

Houdbaarheid : 4 maanden.

GL Tape & Tape+

De GL Tapes zijn kleine haarmatjes, vervaardigd met Great Lengths haren. Deze toepassing is vernieuwend op de haarmatten, veiliger in gebruik en zonder Tracking Alopecia op de eigen haren. Zo kan je de gewenste haarkleuren aanbrengen op maat. GL Tapes voor Make-up hair, make-overs, volume, healthy hair en haarverlengingen. De Tapes worden dubbelzijdig aangebracht waardoor je met verschillende kleuren kan werken voor meer kleurschakering. Deze toepassingen zijn populair doordat ze snel kunnen worden toegepast en eveneens snel terug verwijderd worden. De GL Tapes hebben een houdbaarheid van gemiddeld zes tot acht weken en zijn duurzaam. Ze Kunnen bovendien meerdere malen toegepast worden.

Techniek extensions Techniek extensions Techniek extensions Techniek extensions Techniek extensions
“Don’t call it a dream, call it a plan”