Webshop
Afspraak maken

Gediplomeerd & gespecialiseerd CURLSYS® 6*Masterclassdiploma salon!

Mensen met krulhaar kunnen hun haar stijlen en gelukkig zijn voor één dag, maar het is nog beter om ze van hun krullen te laten houden en gelukkig te laten zijn voor het leven.

Het is voor mij al langer duidelijk dat krullend haar en steil haar niet hetzelfde mag behandeld en geknipt worden. Net dit wakkerde mijn passie aan. Het gaandeweg zoeken naar de do's & don'ts en de betere technieken om ook deze haren tot in de perfectie te doen stralen, werd mijn expeditie als krullenkapper.

Ik vond mijn antwoorden in het “CURLSYS® Hair Cutting Concept” van Brian McLean.
Door de intensieve trainingen, onder begeleiding van Brian McLean, beheers ik sinds 2013 deze kniptechniek en heb ik ondervonden dat deze methode echt wel het verschil maakt voor uw haar.

Ik kan met fierheid zeggen dat Studio Barbier het eerste en enige “CURLSYS® 6* Masterclassdiploma salon” van België is! Meer nog, door Brian McLean zelf werd ik met de toekenning van een “Mastercircle Member Award” gevraagd om deel uit te maken van een selecte internationale groep CURLSYS® MASTERS, waarbij we onder zijn leiding en middels onderlinge interactie het concept verder laten evolueren.

 • Wat maakt deze techniek nu net zo anders dan een klassieke snit?

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier, waardoor het krulhaar tegen de natuurlijke valrichting in gaat met gevolg droog, weerbarstig haar dat u niet onder controle krijgt.

 • Wat is de CURLSYS® krullen kniptechniek?

CURLSYS® is de geregistreerde merknaam (geregistreerd trade mark) voor het revolutionaire gepatenteerde krullen knippen concept van Brian McLean. Dit concept wordt vanuit MCLEAN SYSTEMS® verkocht en getraind in de vorm van seminars.

Het systeem bestaat uit speciale technieken en scharen, die dynamische krullen en verschillende variaties creëren. Bij deze techniek moet minimaal 2cm geknipt worden en krult het ook nog eens 2cm.

De voordelen:

 • Het perfecte antwoord voor alle klanten met natuurlijk golvend en krullend haar,
 • Creëert sterke of zachte krullen met structuur,
 • Verdubbelt het volume zonder 'slicen', en behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar,
 • Creëert 'directional swing' en beweging in zelfs steil haar,
 • Versterkt de veerkracht en vitaliteit,
 • Onzichtbare en verdwenen krullen komen weer te voorschijn,
 • Geeft gepermanent haar een nieuw leven en een natuurlijke uitstraling.

Elk krulhaar is uniek en perfect in zijn eigen vorm mits we deze met de grootste zorg en liefde behandelen. Het proces begint al bij de juiste productkeuze en het wassen en verzorgen van de haren. Gebruik daarom enkel producten die afgestemd zijn op uw specifieke krullen.

Wanneer de haren overladen zijn zullen deze nooit het gewenste resultaat vertonen. De haren zullen enkel maar droger, weerbarstiger en nog meer onhandelbaar worden. Gebruik enkel professionele producten die toevoegen wat natuurlijk krullend haar nodig heeft.

Bij uw eerst bezoek zullen we zoeken naar de noden van uw haren. We zullen deze resetten, volledig terug opbouwen en met plezier alle tips & trics meegeven zodat u ook thuis tot een perfect resultaat kan komen.

Hoe gaan wij te werk :

 • Consultatie met analyse van uw haren,
 • Gepersonaliseerde krullensnit inclusief Curl Repair of Curl Detox (Reconstructing Deep-Treatment),
 • Productadvies op maat,
 • Tips&trics voor thuis.

Gemiddelde duur van de behandeling bij een gemiddelde hoeveelheid haar: 1u30-2u.

Doordat deze manier veel techniek en tijd vereist, vraag ik u om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u graag volgens het CURLSYS® systeem geknipt wil worden. Als CURLSYS® MASTER knip ik altijd zelf.

CURLSYS® - Hair Cutting Concept CURLSYS® - Hair Cutting Concept CURLSYS® - Hair Cutting Concept CURLSYS® - Hair Cutting Concept CURLSYS® - Hair Cutting Concept CURLSYS® - Hair Cutting Concept
“Believe in your curls. Give them what they need and they will be unstoppable”