Webshop
Afspraak maken

Supercurl® : Permanent waving & styling concept!

SUPERCURL® is de geregistreerde merknaam (Registered Trade Mark®) van het door Brian McLean ontwikkelde PERMANENT WAVING & STYLING CONCEPT.

Ook altijd al een mooie volle bos krullen gewild? Zonder pluis en al die moeite? Dan hebben wij de oplossing .... SUPERCURL® permanent waving & styling system van Brian McLean met Revlon Sensor Perm.

Dit systeem benut en ondersteunt de natuurlijke eigenschappen van het haar waardoor er volume en dynamische natuurlijke krullen gecreëerd kunnen worden. Het systeem biedt veel creatieve ruimte voor verschillende looks, van zowel extra volume tot krullen.

Deze wikkeltecniek in combinatie met de Sensor van Revlon zorgt voor en glanzender, soepeler en veerkrachtiger kapsel.

De moderne techniek ontwikkeld door Brian McLean systems, toegepast door Studio Barbier en met het SENSOR systeem van Revlon Professional verzekeren u van een perfect zittende permanent.

De permanent die schoonheid en gezondheid combineert.

De tijd dat een permanent onvermijdelijk droog of gespleten haar betekende is voorbij dankzij het SENSOR systeem van Revlon Professional.

SENSOR van Revlon is een nieuwe revolutionaire permanent die met behulp van een computer volledig is afgestemd op de natuurlijke conditie van het haar.

Voordelen :

  • De Natuurlijke zuurtegraad van het haar wordt behouden.
  • Geen ammoniak of andere elementen die het haar kunnen beschadigen.
  • Verrijkt met proteinen om beschadigd haar te behandelen en te verzorgen.
  • De inwerktijd wordt nauwkeurig door de revlon computer gecontroleerd en gestuurd.

Gemiddelde duur van de behandeling : 4u

SUPERCURL® SUPERCURL® SUPERCURL®
“More volume = more fun”