Webshop
Afspraak maken

CURLSYS® PRO : CURLS & MORE

Naast het CURLSYS® Masterclassdiploma, waarmee ik jaarlijks een extra ster aan vaardigheid verdien, kreeg ik in 2019 een “MasterCircle Member Award” die mij de status CURLSYS® MASTER geeft.

Dit is een selecte groep CURLSYS® Masterclass circle members, onder leiding van Brian McLean, die onderling nauw in contact staat om het krullenconcept verder te laten ontwikkelen door onze persoonlijke ervaring en expertise.

Daarnaast krijg ik als CURLSYS® MASTER exclusieve informatie en technologie te zien, die enkel gedeeld worden in deze groep. Hiermee kan ik mij, als lid van deze selecte groep in Europa, onderscheiden van alle andere CURLSYS® Salons.

Binnen de CURLSYS® Technologie specialiseer ik mij vooral in een “customized haircut”.

Dit wil zeggen dat ik een gepersonaliseerde snit uitvoer op maat van het hoofd en de volledige haargroei. Voor zowel steil, golvend als krullend haar zorgt deze techniek voor een lang houdbaar kapsel met multifunctionele afwerking. De gemiddelde houdbaarheid ligt hier dan gemakkelijk ook tussen 6 en 8 maanden.

De CURLSYS® Technologie is hiermee de enige kniptechniek op de markt voor zowel steil als krullend haar. Met deze techniek kan u na het knippen nog steeds elke haarstijl dragen wat ons met zekerheid onderscheid van alle andere krullenkappers.

CURLSYS® MASTER Diploma CURLSYS® MASTER Diploma CURLSYS® MASTER Diploma
“Inner beauty is great but fabulous hair never hurts”